Gastenboek

Laat je ook een berichtje achter in onze gastenboek?

Service
Prijs & Kwaliteit
Klantencontact
Gemiddelde

Reacties: 11

 1. In een kamer met veel (lastige) schuine kanten wilde we mooie inbouwkasten met veel ruimte. Via facebook kwamen we bij Design & Meer terecht; dat het bedrijf in ons dorp zit was nog leuker. Roel is komen kijken en gezamenlijk kwamen we tot een mooi ontwerp. Tijdens het gehele proces goed en duidelijk contact met elkaar en nu zeer tevreden over het eindresultaat. Tussendoor heeft hij ook samen met Leo nog een heel mooi barblad aan ons kookeiland gemaakt. Wij zijn meer dan tevreden :-).

 2. Dat Roel en Leo meubelmakers zijn zie je terug in de kwaliteit van onze maatwerk keuken en boekenkast. Vooral in de afwerking; echt vakmanschap. We zijn de verbouwing met vertrouwen in gegaan op basis van het advies keukenontwerp van Design&Meer waarin onze wensen goed vertaald waren. Roel en Leo hebben zelf een elektricien ingeschakeld die ook goed werk heeft afgeleverd. Wij genieten ondertussen van onze nieuwe keuken en de mooie boekenkast is een echte blikvanger in onze woonkamer.

 3. Goede vakmensen die zeer gemotiveerd zijn om het werk perfect en volgens de wensen van de klant af te leveren

 4. Beste Roel en Leo,

  Graag laat ik in het gastenboek mijn review achter:

  Wij zijn zeer tevreden! Met Roel en Leo valt zeer goed te overleggen. Ze luisteren goed naar de wensen, maar hebben ook goede eigen ideeen, waardoor het werk achteraf ook 100% aan de verwachting voldoet. Voordat het werk begon heb ik een duidelijke tekeningen ontvangen. Het werk zelf is absoluut van hoge kwaliteit en straalt duidelijk vakmanschap uit. Roel en Leo zijn ook zelf niet tevreden met half werk. Zo hebben ze mijn keuken nog even nagesteld toen ze voor een nieuwe kast kwamen.

  Voor mij hebben ze een keuken gemaakt diverse kasten en een wastafelmeubel. Uiteraard zijn opmaat gemaakte meubelen duurder dan Ikea. Maar als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt dan is het eigenlijk goedkoper; het is op maat, ziet er beter uit en is veel degelijker. Naast de kwaliteit van het werk zijn Roel en Leo ook prettige en betrouwbare mensen om in huis te hebben. De werkplek laten ze netjes achter. Als ik weer een meubel nodig heb dan weet ik wie ik bel! En als iemand hun werk wil zien in Amsterdam, mogen ze bij ons komen kijken.

 5. Onze complimenten aan het bedrijf Disign en Meer uit Roelofarendsveen.
  We zijn zo blij met onze slaapkamerkast van 265 hoog en 6 deuren incl verlichting, ook in een prachtige kleur gespoten.
  De gangkast, met twee boerderij deuren, dat was echt maatwerk, een kant voor schoenen en andere kant de jassen, ook super goed meegedacht!
  En ons laatste project, de eikenhouten verticale shuttles voor het raam in onze huiskamer, ze zijn heel functioneel, maar het is zeker ook een eye-catcher
  Roel bedankt voor het realiseren van onze ideeën en de fijne communicatie.

 6. Jullie hebben een prachtige tv meubel voor ons gemaakt. We zijn er erg blij mee. Goede communicatie en betrouwbaar!
  Voor een volgend meubel hebben wij ons adres!

 7. Wij wilden graag een strak tv meubel van ruim 3,5 meter lang met bijpassende kasten en salontafel. Heel veel meubelzaken afgelopen, internet afgestroopt, maar nergens vonden wij de meubels die wij voor ogen hadden. Design en Meer bracht de uitkomst. Zij luisterden goed naar onze wensen, kwamen met een ontwerp waarbij wij keuze hadden uit prachtige houtsoorten en alle mogelijke kleuren spuitwerk. Alle persoonlijke wensen zijn tot in de kleinste details in het ontwerp meegenomen.
  Het resultaat was precies wat wij voor ogen hadden en in een kwaliteit, die wij tijdens onze zoektocht langs velen meubelzaken alleen in de allerduurste klasse hadden ervaren.
  Roel en Leo heel erg bedankt voor jullie vakmanschap.

 8. Wij zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe eettafel en bench. Nog mooier dan wij in gedachten hadden toen hem kwamen ontwerpen bij jullie in de workshop! Super vakmanschap en de afwerking is echt geweldig. Ook het transport naar Praag ging moeiteloos en jullie hebben de tafel met zorg ingepakt voor het transport.
  Was ook een zeer fijne ervaring om met jullie te werken, jullie zijn flexibel en de communicatie was heel makkelijk. Prijs / kwaliteit is perfect. Echt super happy! 🙂
  We komen terug.

  Jasen & Kim uit Praag

 9. Jullie hebben een prachtige keuken bij ons neergezet waar we nog steeds dagelijks van genieten. ‘t is een hoop werk geweest maar de communicatie is altijd soepel en vriendelijk verlopen. Wij zijn overigens ook nog steeds heel blij met onze tv-meubel die jullie voor ons hebben gemaakt. Mochten we ooit nog iets willen laten maken dan komen we zeker weer bij jullie terug!

 10. Een prachtige boekenkast in huis, ben er heel blij mee.
  Leo en Roel dank voor het prachtige staaltje vakmanschap wat jullie neergezet hebben.

  • Beste Margriet, wat fijn om te horen dat je blij bent met de kast. Het was een heel project maar ook wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat.De sfeer bij jullie thuis was goed wat voor ons ook erg fijn werken is. Geniet van de kast 🙂

Laat een reactie achter in onze gastenboek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts