Moderne design meubels op maat

Moderne design meubels op maat door Design en Meer

Design en Meer heeft zich als meubelmakersbedrijf gespecialiseerd in moderne design meubels op maat. Ons team van meubelmakers tilt uw interieur naar een hoger niveau door middel van moderne meubels die naar uw stijl zijn vervaardigd en tegelijkertijd geschikt zijn voor uw ruimte. Wanneer u kiest voor Design en Meer kiest u automatisch voor een one of a kind, authentiek meubelstuk van de beste kwaliteit.

Moderne design meubels op maat naar uw stijl

Ons meubelmakersbedrijf kan moderne design meubels op maat vervaardigen met alle materialen en in alle stijlen, passend bij uw ruimte. Dit geeft erg veel mogelijkheden. Misschien heeft u al een precies plaatje in uw hoofd van uw ideale meubelstuk of interieur, maar misschien vindt u het juist heel moeilijk om iets te bedenken. In dat geval kunnen wij u uiteraard adviseren. Of neem een kijkje in onze fotogalerijen op de website ter inspiratie.

De moderne design meubels op maat worden gerealiseerd voor allerlei ruimtes en met allerlei doeleinden: of het nu voor uw bedrijf of woning is. Voor uw woonkamer kunnen wij bijvoorbeeld tv-meubelen, tafels, kasten en speciale inbouwkasten realiseren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor meubels voor:

Keukens & pantry
Balies (voor bedrijven)
Badkamers

Design en Meer: wie zijn wij?

Design en Meer voert alle opdrachten in eigen beheer uit met een team van vakbekwame meubelmakers. Dit betekent dat de diensten en producten voordelig kunnen worden aangeboden.
Wij beheersen ieder facet van het meubelmakersvak. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor een totaalpakket: wij realiseren niet alleen het ontwerp en de vervaardiging van uw nieuwe meubel, maar installeren deze ook op locatie.

Design en Meer staat in voor tijdloos design. Wij volgen niet klakkeloos de laatste trends, maar kijken naar een duurzame, moderne oplossing waar u jarenlang plezier van kan hebben.

Bent u geïnteresseerd in onze moderne design meubels op maat? Neem gemakkelijk contact met ons op.